Auto skola Beograd

Auto skola Beograd – polaganje vozačkih ispita, testovi, časovi vožnje

Auto skola Beograd je jedna od mlađih auto škola u Beogradu i trudimo se da se kvalitetom našeg rada izdvojimo od konkurencije.Glavni cilj naše auto škole je da od polaznika napravimo kvalitetne i na prvom mestu savesne vozače. U sabraćaju se svakodnevno dešavaju automobilske nesreće, često nedužni bivaju povređeni pa je zato naš cilj da u svest novih vozača usadimo svest o zaštiti ostalih učesnika u saobraćaju.

Auto skola Beograd vrši upis polaznika sa teritorije Voždovca i Zvezdare ali i sa bilo koje druge opštine na teritoriji Beograda. Kod nas se  možete prijaviti za polaganje vozačkog ispita, testove, nastavu , časove vožnje kad i kako Vama odgovara.Auto skola Beograd je jako kvalifikovana auto škola za polaganje vozačkih ispita, časove vožnje i testiranje za sve kategorije motornih vozila.

Naš tim kvalifikovanih instruktora uvešće vas na najlakši način u svet saobraćaja gde ćete brzo i lako steći veštine neophodne za vožnju motornih vozila. Za Vas imamo spremne testove iz osnovne bezbednosti saobraćaja, pravila saobraćaja, saobraćajne signalizacije i vozila.

Sa upisom u našu auto školu dobijate Vaš ID i lozinku preko koje možete raditi testove iz MUP- a.

Dođite da se družimo i da razbijemo Vašu noćnu moru o upravljanju svim tipovima motornih vozila.

Ako ste u nedoumici ili imate neka dodatna pitanja u vezi polaganja vozačkog ispita, naša auto skola Beograd će vam izaći u susret i dati sve neophodne informacije.

Pozovite nas!