auto skola panda

Auto škola Panda

Dragi kandidati, dobrodošli na stranice auto škole „PANDA US“.

Drago nam je da ste odabrali malo svog dragocenog vremena da provedete na našoj stranici. Potrudićemo se da Vam ukratko predstavimo ko smo i koje usluge pružamo.

Auto škola „PANDA US“ osnovana je 2015. godine u Beogradu.

Naša osnovna uloga je da Vas naučimo kako da upravljate automobilom na bezbedan i siguran način.

Cilj nam je da pridobijemo Vaše poverenje i uz sve pogodnosti i komfor sa našim profesionalnim instruktorima i na modernim automobilima položite vozački ispit.

Tokom višegodišnje prakse u oblasti vršenja obuke novih vozača naše iskustvo nam daje mogućnost da se uhvatimo u koštac sa mnogobrojnim izazovima u procesu obučavanja, kako i prilagođavanju sve težim uslovima saobraćaja.

Izuzetno smo ponosni svim našim kandidatima, kojih ima u velikom broju na našim putevima. To je ono što nas raduje, jer su aktivni vozači i nakon procesa obuke.

Želimo Vam da u našoj auto školi lako i jednostavno postanete dobar vozač.

Vaša Auto škola Panda.

ZAŠTO SMO NAJBOLJI?

Vrlo jednostavno!
Imamo iskusne licencirane predavače, instuktore i ispitivače. Sva naša vozila su nova i dobro opremljena. Položiti ispit sa nama je lako.

PRISTUP OBUCI

Osposobljavanje u auto školi PANDA US je završilo više hiljada kandidata i upravo taj broj polaznika je garancija našeg kvaliteta. Kako bi nastavili sa uspehom i bili na vrhu u našoj struci, obaveza nam je da pružimo najkvalitetniju uslugu, a Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.

NAŠI ZAPOSLENI

„Prosečan učitelj govori.
Dobar učitelj objašnjava.
Izvrstan učitelj pokazuje.
Vrhunski učitelj inspiriše.“
Vilijam Artur Vard

Ključ uspeha su stručni zaposleni koji imaju višegodišnje iskustvo i individualni pristup prema svakom kandidatu. Učenje i stalno stručno usavršavanje u okviru naše profesije je ključni faktor, u razvoju struke i pojedinca. Naše usavršavanje jeste kontinuirano i raznoliko i omogućava nam da steknemo nova znanja kao i usvajanje stavova potrebnih za poboljšanje profesionalnih kompetencija. Profesionalni razvoj je izraz lične odgovornosti svakog pojedinca, zasnovan na potrebi da budemo uspešni za dobrobit naših kandidata.