AUTO SKOLA ZVEZDARA

AUTO SKOLA ZVEZDARA – POSTANITE PRAVI VOZAČ

Auto skola Zvezdara je jedna od mlađih auto škola u Beogradu i trudimo se da se kvalitetom našeg rada izdvojimo od konkurencije.Glavni cilj naše auto škole je da od polaznika napravimo kvalitetne i na prvom mestu savesne vozače.

Auto skola Zvezdara vrši upis polaznika sa teritorije Voždovca i Zvezdare ali i sa bilo koje druge opštine na teritoriji Beograda. Kod nas se možete prijaviti za polaganje vozačkog ispita, testove, nastavu , časove vožnje kad i kako Vama odgovara.Auto skola Zvezdara je jako kvalifikovana auto škola za polaganje vozačkih ispita, časove vožnje i testiranje za sve kategorije motornih vozila.

Naš tim kvalifikovanih instruktora uvešće vas na najlakši način u svet saobraćaja gde ćete brzo i lako steći veštine za vožnju motornih vozila. Za Vas imamo spremne testove iz osnovne bezbednosti saobraćaja, pravila saobraćaja, saobraćajne signalizacije i vozila.

U našoj auto skoli naići ćete na ljubazno osoblje i stručnjake za vožnju. Naš tim će vas upoznati sa svim neophodnim i najvažnijim stvarima koje su neophodne za pripremu, testiranje, časove vožnje i polaganje vozačkog ispita.

Sa upisom u našu auto školu dobijate Vaš ID i lozinku preko koje možete raditi testove iz MUP- a.

Ako ste u nedoumici ili imate neka dodatna pitanja u vezi polaganja vozačkog ispita, naša auto skola Zvezdara će vam izaći u susret i dati sve neophodne informacije.

Pozovite nas!