Polaganje vozackog ispita – polaganje i obuka vožnje povoljna cena Beograd

Obuka vožnje super cena Beograd

Polaganje vozackog ispita sastoji se iz polaganja praktičnog dela i polaganja teorijskog dela vozackog ispita. Polaganje vozackog ispita ili polaganje vožnje izvodi se pod budnim okom stručhih i sertifikovanih instruktora auto škola Panda US.

 

AUTO ŠKOLA Beograd Voždovac Zvezdara

Polaganje vozackog ispita podrazumeva i odabir instruktora, vozila na kome ćete polagati praktični deo obuke vožnje kao i termine za obuku vožnje.

Svaki kandidat mora da odsluša teorijsku nastavu koja je propisana zakonom o bezbednosti saobraćaja. Obuka za polaganje vožnje  teorijskog dela izvodi se u prostorijama auto škole Panda gde predavanja drži sertifikovani predavač. Polaznici auto škole koji nemaju nijednu kategoriju , slušaju predavanja od 40 nastavnih časova. Polaznici auto škole sa određenom kategorijom slušaju samo 7 nastavnih časova.

Praktična obuka za polaganje vozackog ispita odvija se na uređenom poligonu auto škole Panda a ostatak obuke vožnje odvija se u saobraćajnim uslovima koji su prilagođeni nastavnom planu. Za svakog polaznika obezbeđeni su testovi za polaganje vozackog ispita a naš aktuelni cenovnik možete pogledati na linku ispod.

Pogledatje testove vožnje na sledećim linkovima.

OSNOVE BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA

PRAVILA SAOBRAĆAJA

SAOBRAĆAJNA SIGNALIZACIJA

Cena polaganja vozačkog ispita je extra povoljna u auto školi Panda pri čemu obuku i kompletno polaganje možete platiti na rate. Aktuelni cenovnik obuke vožnje možete pogledati na sledećem linku POLAGANJE VOŽNJE CENA .

Polaganje vožnje Beograd

Polaganje vozačkog ispita u auto školi Panda Beograd se obavlja na stručan način uz licencirane instruktore vožnje. Uslove polaganja vozačkog ispita birate sami,  vreme, instruktore i vozila na kojima ćete polagati. Za svakog polaznika su obezbeđeni testovi. Auto škola Panda pokriva beogradske opštine Zvezdara, Voždovac , Medak ali i polaznike sa svih ostalih opština Beograda koji su nam ukazali poverenje. Polaganje vožnje i obuka vožnje sa nama su vrlo laki. Postanite i vi jedan od savesnih i aktivnih učesnika saobraćaja sa profesionalnim instruktorima obuke vožnje Auto Škola Panda US.